Warrior Epic Turkiye

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Warrior Epic Türkiye Topluluğu

Pando Kullanimi Resimli Anlatim

NightStalker
    NightStalker
    Admin
    Admin

Pando Kullanimi Resimli Anlatim Empty Pando Kullanimi Resimli Anlatim

Mesaj tarafından NightStalker Cuma Nis. 03, 2009 8:15 am

Pando Nedir Nasıl kullanılır
    u anlatım sayesinde ilk defa program yükleyen birisi bile pandoyu sorunsuz kullanabilecek. Anlatmaya başlıyorum.
    1- Pando yu bilgisayarınıza yükleme ve çalışır duruma getirme.
    http://www.pando.com/downloadfree
    İlk olarak yukarıdaki linke tıklayın ve “Download Pando Now” tıklayın.
    Resim 1
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando2do2
    Program bilgisayarınıza inmeye başlayacaktır. İndirme işlemitamamlandığında indirmiş olduğunuz PandoSetup.exe adlı dosyayıçalıştırın ve gelen pencerden “Install Pando Now” a tıklayın.
    Resim 2
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando1tf7
    Tıkladıktan sonra program bilgisayarınıza yüklenmeye başlayacaktır.yükleme işlemi tamamlandığında aşağıdaki pencere açılacaktır.
    Resim 3
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando3oq7
    Eğer sol alt köşedeki “Online” yazısı Offline ise;
    Resim 4
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando4gj6
    “Offline” yazısına tıklayın ve açılan menüden “Online” yazısına tıklayın.
    Resim 5
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando5bb0
    Bu sayede Online olmuş olacaksınız. Ve bu arada hatırlatmak isterimki pando da üye olma diye birşey yok Online yazısına tıklamanızyeterli. Üyelik bilgilerinizi sağ üst köşedeki “options”tan “MyProfile” yazsına tıklayarak yapabilirsiniz.
    Resim 6
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando6ye4
    Resim 7
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando7kr7
    2- Pando programı ile film indirme.
    İlk olarak pando linki bir film buluyoruz ve pando linkinetıklıyoruz. Karşımıza bir pencere geliyor. O pencereden “Aç” atıklıyoruz.
    Resim 8
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando8tg5
    “Aç” tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi bir reklam gelirse 14 saniye bekleyip “close” yazısına tıklamalısınız.
    Resim 9
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando9ig1
    Daha sonra film bilgisayarımıza aşağıdaki resimdeki gibi inmeye başlayacaktır.
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando10cc4
    Yuvarlak ile gösterilmiş yer 100 olduğunda film bilgisayarınızainmiş olacaktır. İndirmiş olduğunuz filmler “Belgelerim\My PandoPackages” a inecektir. inme işlemi tamamlandıktan sonra oradanfilminizi izleyebilirsiniz.
    3- Pando programı ile indirme işlemi yaparken karşılaşacağınız sorunlar.
    a-) Filmi indirmek için tıklayınca inmesi gerekitken Waiting for Sender… yazıyor. Film inmiyor.
    Bu yazının sebebi pando serverlarının o an için aşırı şekilde doluolmasından kaynaklanmaktadır. Eğer film inmiyor bu yazı çıkıyorsayapacağınız şey pandoyu açık bırakmanız, kapatmamanız, serverlarboşalınca otomatik olarak film inmeye başlayacaktır.
    Pando Kullanimi Resimli Anlatim Pando11jg7
    b) Filmi indirmek isteyince resimdeki hatayı veriyor.
    Bunun sebebi filmin uzun süre indirilmemesinden dolayı pandotarafından silinmesidir. Bu uyarıyı veren filmleri indiremezsiniz. YaniLink ölmüştür.
    4- Pando’ya Çok Kolay Upload.
    Pando programını çalıştırıyoruz ve zaten daha önceden kullandığımıziçin herhangi bir ayar yapmamız gerekmiyor. Sol üstteki “share new”etıklıyoruz ve gelen sayfanın solundaki oka tıklayıp yüklemekistediğimiz 1 GB’dan küçük dosyayı seçiyoruz ve sol üstteki “Get Code”atıklıyoruz ve biraz bekliyoruz. Bize bir link veriyor bu link dahadosyayı upload etmeden veriliyor ve upload işlemi bittiğinde bu linketıklayarak download yapabiliyoruz. Gelen bu link sayfasındaki linkikopyaladıktan sonra “close”a tıklıyoruz ve upload başlıyor. İşte bukadar yani sizde hiç kotanız gitmeden upload yapabilirsiniz. Vepaylaşımcı olabilirsiniz. BİR DENEYİN.
    İşte herşeyi apaçık anlattım bundan sonra da hâlâ sorununuz varsayazın yardımcı olayım. Fakat lütfen hepsini okumadan soru yazmayın.Çünkü ben yukarıdaki anltımda herşeyi anlattığımı düşünüyorum.

Alıntıdır...

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 12:25 pm